nullsix Köpüklü Ekspresso
| Konu: Saç boyası sonrası bioxcin Cuma Haz. 13, 2014 1:43 pm | |
| Saç boyası sonrası bioxcin Büyük bir hevesle boyattığım saçlarımın sertleşmesi, kırılması, yıpranması ve cansız duruşu inanılmaz derecede canımı sıkarken buna çözüm için reklamları yapılan birçok saç kremini, şampuanı, serumları ve bakım setlerini dünyalar kadar para vererek kullandım fakat hiçbir faydasını göremedim. Son olarak bir eczacı arkadaşım tavsiyesi üzerine Bioxcin Forte şampuanı, Femina bakım kremi ve Bioxcin saç besleyici serumu kullanmaya başladım. Düzenli kullanımım sonucunda çok kısa bir sürede saçlarımın yumuşaklığa kavuştuğunu, kırıklarımın azaldığını ve parlak duruşa sahip olduğunu fark ettim. Bunu yalnızca ben değil etrafımdan saçlarıma iltifat eden arkadaşlarımda fark etmiş durumdalardı. Bioxcin Forte şampuan, Femina krem ve Bioxcin besleyici serumu üçlüsünü düzenli olarak kullandım ve saçlarımın rengi korunarak büyük bir hevesle boyattığım saçlarıma daha ayrı güzelliklerde bu üçlü ile gerçekleşti. Bioxcin Forte şampuan, Femina kremi ve Bioxcin besleyici serumu kullanmam hayatımda birçok şeyi değiştirdi. Çünkü bu markada olmazsa saçlarımı kökünden kestirmeyi düşünüyordum. İyi ki Bioxcin ile tanışmışım, iyi ki saçlarımı kestirmemişim ve boyatmışım diyorum artık. http://www.bioxcin.com.tr/ ( Bioxcin.com.tr ) | |
|