RESTOREX STOP DANDRUFF KEPEK SORUNLARINDA YARDIMCI
Merhaba ben özel bir şirkette pazarlama departmanında müdür olarak çalışıyorum. Gün içerisinde işim dolayısıyla sürekli takım elbise ve resmi kıyafetler ile geziyorum.Olabildiğince yanımda çalışanlara ve müşterilerime karşı görünebildiğim kadar iyi gözükmeye çalışıyorum.Ama bir zaman fark ettim ki takım elbisemin omuzlarında beyaz beyaz tozlar ve lekeler görmeye başladım.Sonradan öğrendim ki bunlar ne leke ne de tozdu.Bunlar maalesef saçımdan dökülen kepekmiş.Bunu öğrendiğimde çok üzüldüm ve bunun bir tedavisi olması gerektiğini düşündüm.Tam da o sıralarda bir arkadaşımın kepeğe karşı etkili şampuan kullandığını öğrendim.Bunu öğrendiğimde arkadaşıma faydalarını gerçekten etkili olup olmadıklarını ve hangi şampuanı kullandığı sordum.Arkadaşım da bana Restorex Stop Dandruff kepek sorunlarında yardımcı bakım şampuanını önerdi.Arkadaşımın tavsiyesi ile Restorex Stop Dandruff kepek sorunlarında yardımcı bakım şampuanını kullanmaya başladım ve kullanmaya başladıgım andan itibaren görülen sonuçlar inanılmazdı.Kullandıktan kısa süre sonra saçlarım kepekten arınmış eskisinden daha temiz olmuştu.Bunun için hem arkadaşıma hem de Restorexe teşekkür ediyorum.Beni ve saçlarımı kepekten kurtardılar.Artık kıyafetlerim ve saçım eskisinden daha temiz olacak.
hızlı saç uzatan şampuan (
Restorex.com.tr )