SiYah GüL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SiYah GüL

Siyahın Dünyasına Hoş Geldiniz...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Diyetisyenimin Önerdiği Psyllium Husk Fiber’dan Tokluk Hissi Verdi

YazarMesaj
nullsix
Köpüklü Ekspresso
Köpüklü Ekspresso

Diyetisyenimin Önerdiği Psyllium Husk Fiber’dan Tokluk Hissi Verdi Empty
MesajKonu: Diyetisyenimin Önerdiği Psyllium Husk Fiber’dan Tokluk Hissi Verdi   Diyetisyenimin Önerdiği Psyllium Husk Fiber’dan Tokluk Hissi Verdi Icon_minitimePerş. Tem. 24, 2014 11:28 am

Diyetisyenimin Önerdiği Psyllium Husk Fiber Lifli Olduğu İçin Tokluk Hissi Veriyor

Fazla kilolarımdan kurtulmak için birçok yol denemiştim. Fakat hiç birisinden başarılı bir sonuç elde edemeyince bende iyi bir diyetisyene gitmeye karar verdim. Çünkü zayıflamak her ne kadar iyide olsa dikkat edilmesi gereke bir konu. Bende uzman görüşünden faydalanmak istedim. Diyetisyenim çeşitli tetkikleri yaptıktan sonra bana kolay bir diyet verirken birde Nutraxin Psyllium Husk Fiber adında bitkisel olan bir ürün verdi. Bu nedir dediğimde kendisi bana içerisindeki lifler sayesinde iştahımı kapatacak ve böylece kolay bir şekilde zayıflamama yardımcı olacak olan ürün olduğunu söyledi. Sadece yemeklerden önce bol su ile tüketmemin işe yarayacağını söyledi. Bende aynen diyetisyenimin dediği gibi yaptım ve Nutraxin Psyllium Husk Fiber'i her yemekten yaklaşık yarım saat ila bir saat önce bol su ile tükettim. İnanması çok güçtü ama ürünü her kullandıktan sonra yemeğe oturunca eskisi kadar fazla yemediğimi hatta bunu canımın istemediğini fark ettim. Tüm bunları yaşarken iki ay içerisinde yedi kilo verdiğimide görnce sevinçten havalara uçtum. Çünkü Nutraxin Psyllium Husk Fiber, diyetisyenimin dediği gibi işe yaramış ve zayıflamama yardımcı olmuştu. O gün bu gündür bu ürünü kullanmayı hiç bırakmadım. Eğer aşırı kilolarınız var ise Nutraxin Psyllium Husk Fiber'i mutlaka denemelisiniz.

kabızlık - Nutraxin.com.tr

Diyetisyenimin Önerdiği Psyllium Husk Fiber’dan Tokluk Hissi Verdi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kablonet Fiber internet Başvuru adresi
» Comnet'i Arkadaşlarına Öner, Sınırsız Fiber İnterneti Bedava Kullan!